-->

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τραυματισμός 10χρονου από ταχύπλοο στη Μεγίστη

Ένας 10χρονος λουόμενος τραυματίστηκε από επαγγελματικό ταχύπλοο σκάφος, το οποίο χειριζόταν 73χρονος και εκτελούσε θαλάσσια εκδρομή με δύο επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή νησίδας Αγ. Γεωργίου στη Μεγίστη και σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την ακτή.

Άμεσα ο χειριστής του σκάφους, με τη βοήθεια των δύο επιβατών του και του κηδεμόνα του 10χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο του ατυχήματος, ανέσυραν τον τραυματία από την θάλασσα και τον μετέφεραν στο λιμάνι της Μεγίστης.

Στη συνέχεια ο 10χρονος διακομίσθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εξάρθρωση ωμοπλάτης και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του, για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία, στο Γ.Ν.Ν. Ρόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο super puma.

Ο Λιμενικός Σταθμός Μεγίστης ενημέρωσε για το συμβάν τον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 73χρονου και το σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος του, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου