-->

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Απιστευτο!2813 ευρω πληρωνει την ημερα στο ξενοδοχειο που διαμενει ο πρωθυπουργός


ΕΝΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ

Λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης φαίνεται πως αναζητά ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος από χθες βράδυ έφτασε στη Κρήτη με την τελευταία πτήση της Aegean Airlines.

Ο Γ. Παπανδρέου κατέλυσε στο ξενοδοχείο ‘Αμιράντες’΄στις Γούβες, σύμφωνα με το CRETALIVE.

Στο νησί βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες και ο αδερφός του Νίκος με την σύζυγό του, το ζεύγος Σιφουνάκη-Δασκαλαντωνάκη, ο υφυπουργός Σπ.Κουβέλης κ.α
2813 ευρώ την βραδιά πληρώνει ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς και ‘πρωθυπουργος’ ‘μας’ την στιγμή που η Μερκελ έκανε ολιγοημερες διακοπες σε ξενοδοχείο των 60 ευρώ το δίκλινο για να μη προκαλέσει. ..
δείτε εδώ το ξενοδοχείο και την τιμή του δωματίου







Μοιραστείτε

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτος δεν μας ελεγε (υπαρχει καταγεγραμμενο σε βιντεο) οτι εχει μονο 60 ευρω στους τραπεζικους του λογαριασμους πριν τις εκλογες; οταν η Παπαρηγα δηλωνε στην φορολογικη της δηλωση οτι εχει 100 ευρω;;;;;;; που τα βρηκε ρε ο ψωροπειναλας τα 2800 για καθε βραδυ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος ο μαλάκας θα ζητήσει από τους μαλάκες περικοπές για να πληρώσει τις διακοπές του. Στο διάβολο και ακόμη παραπέρα...

Ανώνυμος είπε...

Λογαριασμούς για το χρέος στην τράπεζα της Ελλάδος ξέρει να ανοίγει, κάνα φράγκο εκεί βάζει ή μπέρσεψε την τράπεζα με το ξενοδοχείο?

Ανώνυμος είπε...

SocialΛΗΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπω να σχολιαζει το θεμα κανενας αφισοκολλητης του ΠΑΣΟΚ. Αλλες φορες, σχιζονται με το παραμικρο!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε πουσταράδες πολιτικοί, σκότωμα που το θέλετε!!! Μακάρι να βρεθεί κάποιος να σε φάει λάχανο ρε καριόλη παλιοεβραιε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσεις εκει στου Μαξιμου και στην Ιπποκρατους να το πηγαινετε το παιντι πιο τακτικα στα Jumbo και στο allou fan park. Δεν το βλεπετε οτι διακατεχεται απο συνδρομο υστερησης προεφηβικης αναπτυξης;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ΑΡΧΗ_SOCIAL_ΛΗΣΤΗΣ θα δώσει την Ελλάδα. Ποιά Μαφία της ΜΙΝΕΣΟΤΑ τον έστειλε ?

Ανώνυμος είπε...

καλά όλος μισθός του μήνα ούτε για τις διακοπές στην Κρήτη δεν φτάνουν
τις υπόλοιπες ημέρες πώς θα τα βγάλει πέρα το παιδί να κάνουμε έρανο να τον βοηθήσουμε

Ανώνυμος είπε...

2,5δις ευρω η προμηθεια της οικ.παπανδρεου για την παραδοση της ελλαδος στο ΔΝΤ,γιατι να κανουν φτηνες διακοπες?ΠΡΟ_ΔΟΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μέγας Αλέξανδρος Διαβαίνοντας την έρημο αντιμετώπισε αυτός και ο στρατός του ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ,κάποια στιγμή ένας στρατιώτης του έφερε ένα τάσι νερό από τα τελευταία αποθέματα κι αυτός μπροστά στον στρατό όλο τον ρωτά "αρκει αυτό γιά όλο τον στρατό μου?" και έγειρε και έχυσε το νερό στην άμμο,έτσι έδωσε κουράγιο και δύναμη στόν στρατό του ,δείχνοντας του ότι και ο ίδιος υποφέρει μαζύ τους ,πέρασαν την έρημο και κατέκτησαν την Ινδία.Στην σημερινή εποχή δυστυχώς έχουμε αρχηγούς ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ !! Και δυστυχέστατα στην ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ στιγμη της ιστορίας μας έχουμε τους ποιό ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ηγέτες !!

Δημοσίευση σχολίου