-->

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Καλλιεργούσε 347 χασισόδενδρα στο Κιλκίς


Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς πέρασαν χειροπέδες στον παραπάνω όταν μετέβη στο σημείο για να περιποιηθεί τη φυτεία.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, δύο ζυγαριές, εκ των οποίων μία ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ , ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικά και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς .

* Σε άλλη υπόθεση,δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 25, 29 και 50 χρονών που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών .

Συνελήφθησαν στην περιοχή των Διαβατών Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες απέκρυπταν ποσότητες ηρωίνης στο σπίτι της 29χρονης συλληφθείσας και στη συνέχεια διακινούσαν τη ναρκωτική ουσία σε χρήστες της περιοχής.

Στο σπίτι της 29χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 437 γραμμάρια ηρωίνης, 379 γραμμάρια άγνωστης σκόνης, η οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για πρόσμιξη με ηρωίνη και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Επίσης, στην οικία του 25χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ημιαυτόματη κυνηγετική καραμπίνα, με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά της.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου