-->

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πριν αγοράσετε δοκιμάστε το. Νέα υπηρεσία από την apple


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΤΙΚΗΓ" ΤΑΚΤΙΚΗ “Try Before You Buy” Apps

H Apple τελευταία κάνει αρκετές αλλαγές στο App Store. Σήμερα παρουσίασε μια νέα κατηγορία για την προώθηση των δωρεάν εφαρμογών στο App Store. Σε μία υποκατηγορία είναι το νέο χαρακτηριστικό "Δοκίμασε πριν αγοράσεις".
Σε αυτήν την κατηγορία εμφανίζονται πολλές από τις δωρεάν ή "lite" εκδόσεις των εφαρμογών, αλλά ο τίτλος της κατηγορίες είναι αυτό που το κάνει ενδιαφέρον.
Υπάρχει μία κοινή φράση στον κόσμο των πειρατικών εφαρμογών, και είναι "δοκιμάζουμε πριν αγοράσουμε." Πολλοί ισχυρίζονται ότι

οι πειρατικές εφαρμογές κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα και ηApple δεν προσφέρει δοκιμαστικές εκδόσεις των εφαρμογών. Η Apple πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, εξαιτίας της πληθώρας των "lite" εκδόσεων που υπάρχει στο App Store. H Apple προωθεί αυτόν τον ισχυρισμό με την νέα κατηγορία προωθώντας το "δοκίμασε πριν αγοράσεις" χωρίς πειρατεία.
Βέβαια η Apple ξεκινάει την υπηρεσία αυτή για έναν ακόμα λόγο, για να ανταγωνιστή την αντίστοιχη του Android Market Place, όπου ισχύει η πολιτική της 24-ώρης επιστροφής της εφαρμογής.
Αν και το Android Market εδραιώνεται όλο και περισσότερο, το App Store καλά κρατεί αλλά η Apple θέλει να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα αλλάξει.

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου