-->

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τα έκανε όλα στο μνημείο


ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ.....ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

Και τί δεν έκανε μία 32χρονη Βρετανίδα, μια νύχτα σε μνημείο πεσόντων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Μπλάκπουλ. Ένας άγνωστος έφυγε ευτυχισμένος, ένα στεφάνι είχε ίχνη ούρων και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πάντα. "Ημουν μεθυσμένη" δικαιολογήθηκε.
Μια μεθυσμένη Βρετανίδα ενώ βρισκόταν κοντά σε ένα μνημείο ηρώων του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ούρησε πάνω σε ένα στεφάνι κι έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άγνωστο!
Πρόκειται για την

32χρονη Γουέντι Λιούις που εντοπίστηκε από την κάμερα ασφάλειας που είναι τοποθετημένη στο μνημείο. Όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν εκεί είδαν την 32χρονη γονυπετή να ανακουφίζει σεξουαλικά κάποιον άγνωστο.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι εκείνη την μέρα η νεαρή απέδρασε κυριολεκτικά μέσα από το δικαστήριο χωρίς να περιμένει την ετυμηγορία των δικαστών.

Μετά την φυγή της από το δικαστήριο, κυκλοφόρησε μια δήλωση της μέσω του δικηγόρου της, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις της.

"Ήμουν πολύ μεθυσμένη όταν έκανα αυτό που έκανα. Η ζωή μου είναι κόλαση από τότε. Εκείνη τη νύχτα είχα πλήρη άγνοια του τί έκανα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να ζητήσω συγγνώμη. Και πάλι συγγνώμη".

Πηγή: news24.gr

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου