-->

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αντεξουσιαστές έκαψαν το φοινικόδασος της Πρέβελης;

Η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος υποννοεί ότι τη φωτιά κατά πάσα πιθανότητα έβαλαν αναρχοαριστεροί σε αντίδραση για την εκδίωξή τους από την περιοχή την οποία είχαν μετατρέψει παρανόμως σε κατασκήνωση!

Η εφημερίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής είναι πολύ πιθανόν οι δράστες του εμπρησμού να είναι τα συγκεκριμένα άτομα, ή ομοϊδεάτες τους, ως «εκδίκηση» για την...

απαγόρευση να μετατρέψουν την Λίμνη Πρέβελη σε αντιρατσιστικό camping.

http://www.explorecrete.com/images/preveli.jpgΣύμφωνα με τον διοικητή του Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Νίκο Τζίφα, η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο σημείο από το δρόμο και επεκτάθηκε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να αποτεφρώσει πάνω από 5.000 στρέμματα φοινικόδασος δηλ. περίπου το 50% του υπάρχοντος.

http://www.goldapts.gr/photos/drastiriotites/preveli_01.jpgΝα σημειωθεί ότι στις 3 Αυγούστου έγινε μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση στο φοινικόδασος και η Αστυνομία συνέλαβε 22 άτομα, λόγω παράνομης κατασκήνωσης, προερχόμενα από τον αντεξουσιαστικό χώρο ενώ παράλληλα βρέθηκαν και ναρκωτικά καθώς αντεξουσιαστές και πρέζα συνήθως πάνε μαζί.

Οι περισσότεροι των συλληφθέντων βρίσκονται ακόμα στα κρατητήρια του Ρεθύμνου και για την απέλευθέρωσή τους έχει δημιουργηθεί και «νομική ομάδα» στην Αθήνα καθώς ήταν φρούτα απ' αυτά που εξαγάγει η Αθήνα στην "επαρχία"... ενώ έχουν και την συμπαράσταση των περιβαλλοντικών οργανώσεις Κρήτης... να τα χαιρόμαστε όλα τα παράσιτα που δεν έχουν ιερό και όσιο.

ΥΓ. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Κόσμο, μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο γιός γνωστού "αντιφασίστα" υφυπουργού της Κυβέρνησης...

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/08/blog-post_6559.html


Μοιραστείτε

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τα σενάρια αλλά ποια η ουσία?
Έχει κανείς διερωτηθεί για το ρόλο της μονής??
Γνωρίζεται οτι είναι ιδιοκτησία της η περιοχή?
Τώρα έχουν λουφάξει βέβαια..

Ανώνυμος είπε...

Πως ειναι δυνατον να δημοσιευσατε αυτο το φασιστικο παραληρημα??Φενεται απο την αρχη μεχρι το τελος οτι αυτος που το εγραψε δεν εχει την παραμικρή ιδεα για το αντιεξουσιαστικο κινημα και μονος σκοπος του κειμενου ειναι για να συκοφαντισει τον αντίπαλό τους ιδεολογικο χωρο.Η αντιεξουαστικη ιδεολογία εμπεριέχει την οικολογία και αυτο αλλωστε φένεται απο τους αμετρητους αγωνες για την οικολογια που εχουν κανει αντιεξουσιαστες σε ολη την Ελλαδα κατα κερους.

Μην πιστευετε το ηλιθιο κειμενο!!!!!

Φραγκίσκος είπε...

ντροπή ρε παιδιά! Σκέτη αναπαραγωγή λάσπης, εσάς δεν σας προβληματίζει ότι τέλος Ιουλίου τάχα ολοκληρώθηκε το σύστημα πυρόσβεσης 1.500.000 € και αμέσως μετά κάηκε το Δάσος, τόσα χρόνια χωρίς σύστημα με εκατομμύρια χίπηδες και ναρκωτικά και και και ...... δεν κάηκε

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΡΕ "ΣΩΚΡΑΤΗΔΕΣ";
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ???OUST ... ZWA ...DHMOSIO-KAFROI THS KAKIAS WRAS ... SKATA STO KEFALI SAS !!! AKOU EKEI "ANTIE3OUSIASTES KAI PREZA PANE MAZI " G**W TO 8EO SAS ...

OI FASISTES SIKONOUN KEFALI....NA TOUS TO SPASOUME !!!! (A)

Ανώνυμος είπε...

ΈΛΕΟΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;!!!ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;ΤΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα αναρχοκουμούνια που σκότωσαν τον Γκόλια σηκώνουν κεφάλι πάλι..Εγω είμαι φασίστας! και θα μου τα κλάααασετε. Θα σας κανονίσουν οι Χρυσαυγίτες κουνιστούληδες και σας και τα λαθρόνια, υπομονή!

Ανώνυμος είπε...

κανα αλλο ανεκδοτο ρε ακροδεξιουληδες μετρ της σπεκουλας και του ψεματος θα επινοησετε??

Ανώνυμος είπε...

Xρυσή Αυγή για να απαλλαγούμε μια και καλή από τους αναρχοφασίστες!

Ανώνυμος είπε...

ntropi sas pou anaivazetai tetoies propagandes.
pio pithano mou fenetai na evale ti fotia i ekklisia(opou tis anikoun kai oi ektaseis ekei) gia na dioksei apo kei tous kataskinotes.

Ανώνυμος είπε...

Tωρα και χρονια γινονται εμπρησμοί στο φαράγγι της Πρέβελη και οι μόνιμοι κατασκηνωτές την σβήνουν με νερό από τον ποταμό. Άλλωστε, γι'αυτό διαμένουν μόνιμα εκεί σε φοινικοκαλύβες, επειδή αγαπούν αυτό το μέρος. Οι περισσότεροι δε, είναι Κρητικοί όπως και ο γράφων. Ακριβώς επειδή οι κατασκηνωτές σβήνουν κάθε φωτιά εγκαίρως, αυτό το μοιραίο καλοκαίρι, η αστυνομία έλαβε εντολή άνωθεν να εκκενώσει το φαράγγι, όχι μόνο από τους κατασκηνωτές, αλλά και να κλείσει τα δύο αναψυκτήρια που υποδέχονταν τους τουρίστες που έρχονται καθημερινά με το καραβάκι. Προς τούτο, διέκοψαν και τα δρομολόγια του καραβακιού. Αφού άδειασαν πλήρως το φαράγγι, και απαγόρευαν επί μία ευδομάδα την προσέγγισή του από οποιονδήποτε, το φαράγγι πυρπολήθηκε. Αφού έγινε στάχτη, ευρέθησαν μέσα του 4 εκρηκτικοί μηχανισμοί, ίδιοι με αυτούς που είχαν βρεθεί στην Πελοπόνησο και στην Εύβοια όταν έγιναν οι μεγάλες πυρκαϊές.
Ποιός έβαλε λοιπόν τη φωτιά και γιατί; Ο νοών νοείτω.
Ας μην ενδίδουμε λοιπόν στο "διαίρει και βασίλευε", γιατί οι εχθροί τρίβουν τα χέρια τους.

Δημοσίευση σχολίου