-->

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Εκβίαζε τον… εραστή της γυναίκας του!


Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Κω σε 37χρονο κρεοπώλη, κάτοικο Κω, ο οποίος κρίθηκε ένοχος απόπειρας εκβίασης συναδέλφου του ο οποίος διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του… ίδιου!
Ο 37χρονος κρεοπώλης είχε από καιρού υποπτευθεί ότι η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό. Με ηλεκτρονικά μέσα κατόρθωσε να καταγράψει συνομιλίες της με τον 39χρονο -και επίσης παντρεμένο- πρώην φίλο και συνάδελφο του.
Οι «συνήθεις» αντιδράσεις ενός απατημένου περιλαμβάνουν από αίτηση διαζυγίου, φωνές και φασαρία με το ανάλογο σπάσιμο αντικειμένων μέχρι αποχώρηση από το σπίτι. Ο 37χρονος όμως αντέδρασε διαφορετικά: απέστειλε sms στον 39χρονο εραστή της γυναίκας του ζητώντας… 5.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει τον «παράνομο» δεσμό τους στις οικογένειες των δύο ζευγαριών! Μάλιστα, στο sms o εκβιαστής κρεοπώλης προσποιήθηκε ότι είναι ένα τρίτο, «μυστηριώδες» άτομο που γνώριζε την παράνομη σχέση των δύο εραστών και απειλούσε ότι θα το αποκαλύψει στο σύζυγο της γυναίκας δηλαδή… στον εαυτό του!


Χαρακτηριστικά, ο 37χρονος έγραφε σε ένα από τα μηνύματα μεταξύ άλλων: «Μετά από έρευνες που έκανα ανακάλυψα ότι έχεις γκόμενα τη γυναίκα του συναδέλφου σου. Έχω τηλεφωνικές υποκλοπές με τις συνομιλίες και ερωτικές εξομολογήσεις σου! Αν δεν θέλεις να μάθει κανένας τίποτε ούτε η γυναίκα σου ούτε και κανένας... θέλω 5000 ευρώ. Σε περίπτωση που προσπαθήσεις να βρεις ποιοι είμαστε, οι υποκλοπές θα πάνε κατευθείαν στον φίλο σου και στη γυναίκα σου...».


Ο 39χρονος αφού έλαβε δύο-τρία ανάλογα μηνύματα παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κω οι οποίοι τον συμβούλεψαν να συμφωνήσει για το ραντεβού και να στήσουν παγίδα στον 37χρονο εκβιαστή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αφού του είπαν να ζητήσει διορία για το υπόλοιπο ποσό, τον συμβούλεψαν να του παραδώσει σε πρώτη φάση το ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο οι αστυνομικοί προσημείωσαν. Ο 39χρονος κρεοπώλης συνάντησε τον εκβιαστή-συνάδελφο του την επόμενη και με το που έγινε η συναλλαγή, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον 37χρονο με το προσημειωμένο ποσό στα χέρια.


Ο ίδιος ομολόγησε άμεσα στους αστυνομικούς ότι ήταν αυτός ο οποίος έστειλε τα μηνύματα εκβιάζοντας τον εραστή της γυναίκας του. Μάλιστα δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ήταν απεγνωσμένος και ότι σκοπός του ήταν να σταματήσει τις εξωσυζυγικές σχέσεις του συναδέλφου του με τη γυναίκα του και όχι να κερδίσει χρήματα εκβιάζοντας τον πρώην φίλο του. Ο 37χρονος, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, παρέδωσε στους αστυνομικούς το κινητό του τηλέφωνο, έναν φορητό υπολογιστή, ένα σετ επαγγελματικής καταγραφής συνομιλιών και έναν σκληρό δίσκο στον οποίο υπήρχαν όλες οι αμαρτωλές συνομιλίες του παράνομου ζευγαριού…


Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τελικά αποφάσισε να τιμωρήσει τον 37χρονο με 6μηνη ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή. Είναι αυτό που λέμε «και κερατάς και δαρμένος»…
star.gr

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου