-->

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ένας αθλητικός δικαστής ρε παιδιά να του κόψει τη μπάλα του αλήτη



Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Απίστευτο γεγονός κατά τη διάρκεια φιλικού παιχνιδιου μεταξύ τοπικών ομάδων συνέβη χθες στην Κάρπαθο.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής Φραγκιός Καμπούρης, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα, επιτίθεται όπως θα δείτε στο βίντεο με απίστευτη αγριότητα στον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας Κοσμά Γιαλλουράκη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο ποδοσφαιριστής μετά τις πρώτες βοήθεις που του παρασχέθηκαν από γιατρούς του γηπέδου, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου, όπου υπεβλήθει σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με τον Διευθυντή Κο Καμαράτο πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί. Μετά το περιστατικό υποβλήθηκαν μυνήσεις από τους γονείς του Κοσμά Γιαλλουράκη στο ΑΤ Καρπάθου, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναζητείται και διαφεύγει της σύλληψης της αυτόφορης διαδικασίας.



Μοιραστείτε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχος!!!
Ενας ακομα κλασικος τυπος ΝΕΟελληνικου πηθικοειδους, το ειδος του οποιου συνανταται
δυστυχως συχνα στην ζουγκλα των ελληνικων γηπεδων.
Ως γνωστον,τα πιθικοειδη δεν διαθετουν την απαραιτητη νοημοσυνη ωστε να ειναι σε θεση να διακρινουν την διαφορα μεταξυ του κυνηγιου και ενος ΦΙΛΙΚΟΥ αγωνα!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...

ERMIL_SC είπε...

Είμαι άνθρωπος που υπηρετεί τον αθλητισμό και τέτοιου είδους ""αθλητές""- (ντροπιάζονται οι συνάδελφοι του όταν τον αποκαλούμε έτσι)- πρέπει να απομακρύνονται απο το ποδόσφαιρο. Ακόμα κι αν ο αθλητικός δικαστής τον "χαϊδέψει", οι υπεύθυνοι της ομάδας του πρέπει να του κόψουν την μπάλα. Να πάει σπίτι του! ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ!! Και ύστερα να αναλύσουν αυτοί που του δίδαξαν αθλητική παιδεία τι εκάναν λάθος....!! Για να τα λέμε όλα!!!

Unknown είπε...

Για μεταγραφή στην μεικτή Φυλακών Κορυδαλλού είναι αυτός ο !@#$%^&**&^%$#@!

Ανώνυμος είπε...

xoriates eleos pia tous vazoune ke pezoune ti na po ..

Ανώνυμος είπε...

Egw tha simfoniso me olous, den iparxi periptosi na dikiologithi h antidrasi tou typou.
Ala kai o alos re paidi mou, ta thele o pisinos tou " pros theou oxi tetio goutoupies " ala kana dio sfaliares tis ithele.
Me to pou efage tin kokini amesos sikothike eno prin xtipiotan, DASKALO ton Giorika eixe "KARAGOUNI".

Δημοσίευση σχολίου