-->

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Κ. Χρυσοχοϊδη αυτούς του Αστυνομικούς (μας)τους στέλνετε σε διακοπές με την στολή τους?


ΦΡΑΠΕΔΟΥΜΠΑ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Το χωριό απέχει από την χώρα της Σκοπέλου 32 χιλιόμετρα. Όποιος τηλεφωνήσει για να καταγγείλει (μικρό η μεγάλο) έγκλημα, αν σταθεί τυχερός και του απαντήσουν στο τηλέφωνο, τον πληροφορούν να μην περιμένει άμεση (αν επιζήσει) αντίδραση, λόγω τουριστικού φόρτου εργασίας! Για να μην παραπονούνται όμως οι Γλωσσιώτες, κάθε γεμάτο φεγγάρι στέλνουν ένα περιπολικό να επιβάλλει την αταξία στο άναρχο χωριό των καταραμένων (από τον Καλλικράτη). Το όχημα της αστυνομίας με το πλήρωμά του (με βενζίνη του Δημοσίου) προ-περνά εξω από το χωριό, και κατευθύνεται στη παραλία του (Λουτράκι) όπου ξυπνά τους κουρασμένους του Λιμενικού. Ώρα άφιξης 5:48 σήμερα το απόγευμα. Το φραπεδάκι και...

καλαμπουράκι(με τους κολλητούς ντόπιους) στις πολυθρόνες του Coast Guard Station διαρκεί, 2 ώρες και 13 λεπτά. Στο μεταξύ οι ένστολοι υπομένουν αδιαμαρτύρητα τα δεκάδες μηχανάκια χωρίς εξατμίσεις, πινακίδες κυκλοφορίας κ.λ.π. που περνούν μπροστά τους, να τους ενοχλούν! Τα ιδρωμένα από το καθισιό οπίσθια τους, ξεκολλούν από τις πολυθρόνες ώρα 8:03 το βράδυ για να αναχωρήσουν για την έδρα τους. Αποστολή εξετελέσθη.
Αν κ.Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη αμφισβητείτε το φωτορεπορτάζ, εκτός από τη μαρτυρία του αντιδημάρχου και άλλων ντόπιων στους οποίους επεσήμανε το προσβλητικό για την Ελληνική Αστυνομία (αλλά συνηθισμένο στη περιοχή) θέαμα, ρωτήστε τον ντόπιο Διοικητή τους, πόσες κλήσεις-παρατηρήσεις, η οποιοδήποτε άλλες έγγραφες "ενέργειες" καταχωρήθηκαν κατά την τετράωρη τουριστική τους βάρδια.Zero!
Σε λίγο ακολουθούν περισσότερα (και πιο σοβαρά) για την περίεργη χειμερία νάρκη στην οποία πέφτουν τα Σκοπελίτικα "Όργανα της Τάξης", καλοκαιριάτικα..

http://adena-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_4172.html

Μοιραστείτε

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τωρα τους εκανες τη μουρη κρεας...
τωρα που τους κοβουνε και αλλα λεφτα,επιδοματα ....δεν θα κουνανε φιλε....

Δημοσίευση σχολίου