-->

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αποπειράθηκαν να κλέψουν δωμάτιο ξενοδοχείου στη Σύρο


Στη σύλληψη ενός 35χρονου Αλγερινού και ενός 48χρονου Ιρακινού, που κατηγορούνται για κλοπές από οικίες και απόπειρας κλοπής σε δωμάτιο ξενοδοχείου, προχώρησαν πριν από τρεις μέρες αστυνομικοί στην Ερμούπολη της Σύρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, κάτοικοι Αθηνών, μπήκαν το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου σε σπίτι της στο Φοίνικα Σύρου και αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 195€, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δυο ρολόγια χειρός και δυο ipod. Αμέσως μετά μπήκαν σε σπίτι στο Μέγα Γιαλό Σύρου και έκλεψαν δυο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα organizer .

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας μπήκαν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Γαλησσά Σύρου με σκοπό την κλοπή, όμως έγιναν αντιληπτοί από ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα, οι δράστες εντοπίστηκαν στο χώρο του λιμένα Σύρου, όπου είχαν μεταβεί προκειμένου να επιβιβασθούν σε πλοίο με σκοπό την διαφυγή τους και συνελήφθησαν.

Ύστερα από έρευνα που έγινε στις αποσκευές τους, βρέθηκε το σύνολο των κλαπέντων αντικειμένων, τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.


Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου