-->

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Προσοχή!!! Οι παιδόφιλοι, οι βιαστές, οι ανώμαλοι είναι μέσα στα σπίτια σας!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΑΣ

Το περιστατικό του ανθρωπόμορφου κτήνους που βίασε και σκότωσε το εντεκάχρονο κοριτσάκι στην Αρκαδία είναι άλλη μία απόδειξη ότι πρέπει να προσέχουμε ποιους βάζουμε στα σπίτια μας. Αποδείχθηκε ότι ο συγκεκριμένος Αλβανός ήταν φίλος της οικογένειας. Μάλιστα, τους έκανε και τον καλό...
ψωνίζοντάς τους και δίνοντας οικονομική βοήθεια. Όμως τελικά, ποιός ήταν ο πραγματικός του σκοπός; Γι'αυτό προσοχή. Κανέναν θείο, φίλο ή γνωστό μην αφήνετε ποτέ μόνο με τα παιδιά. Δεν μπορείτε να ξέρετε τί κρύβει η ψυχή ενός ανθρώπου.

Μοιραστείτε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας παππούς 61 ετών με 3 εγγονούλες. 2 από τη κόρη μου (7 και 4 ετών) και μία από το γιο μου 18 μηνών. Την παραπάνω ανακοίνωση την έστειλε με e-mail ο γαμπρός μου στη γυναίκα του και κόρη μου η οποία το προώθησε σε μένα και τον αδερφό της.
Λάβετε υπ' όψη σας ότι η γυναίκα μου κι εγώ κρατάμε τα παιδιά αυτά, κατ'αποκλειστικότητα όποτε απουσιάζουν.
Ας μου πεί κάποιος, γιατί αρχίζω και τρελαίνομαι
τι σκεφτόταν ο γαμπρός μου όταν έστελνε αυτό το e-mail στη γυναίκα του και προ παντός τι ήθελε να μου πεί εμένα η κόρη μου όταν μου το προωθούσε.
Έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να απομακρυνθώ από το περιβάλλον τους για να απομακρυνθούν και τυχόν τέτοιες σκέψεις και σκιές από το μυαλό τους. Το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά, έστω και αν αυτό με σκοτώσει.

Ανώνυμος είπε...

ακαιρη, ακυρη και ασχετη η γνωμη του αρχικου δημοσιευματος...
μη κρινει ο/η συντακτης εξ ιδιων τα αλλοτρια

Δημοσίευση σχολίου