-->

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Καθηγητής συνελήφθη με χασίς


Όχι μόνο δεν θα κάνει διακοπές στη Γαύδο, όπως είχε προγραμματίσει, αλλά πιθανότατα θα χάσει και την δουλειά του ένας 35χρονος εκπαιδευτικός που συνελήφθη στο λιμάνι των Χανίων. Την στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Γαύδο, ο ειδικά εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών σκύλος του κεντρικού λιμεναρχείου Χανίων μύρισε τα 13 γραμμάρια χασίς που είχε μαζί του! Ο 35χρονος καθηγητής, ο οποίος υπηρετεί σε γυμνάσιο στην Αθήνα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

* Μέσα σε πλαστικά δοχεία για την μεταφορά σταφίδας έκρυβε τα αποξηραμένα προϊόντα από τα εννέα χασισόδεντρα τα οποία είχε φυτέψει στο χωράφι που νοίκιαζε στο Γοργολαϊνι Ηρακλείου, ένας 40χρόνος Αλβανός ο οποίος αναζητείται. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που έκαναν έφοδο στην περιοχή "Μαλαχία" στις Άνω Ασίτες, βρήκαν πέντε αναπτυσσόμενα και τέσσερα ξεριζωμένα δενδρύλια ινδικής κάνναβης κρυμμένα ανάμεσα σε ελαιόδεντρα.


* Στην Κέρκυρα συνελήφθη ένας 36χρονος, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στην κατοικία του και ανακάλυψαν ένα δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης ύψους ενός μέτρου φυτεμένο σε γλάστρα και ποσότητα περίπου δέκα γραμμαρίων ακατέργαστου χασίς.

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου