-->

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μήνυμα Πεταλωτή σε επίδοξους αντάρτες


Μήνυμα σε επίδοξους «αντάρτες» ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Διέψευσε τις πληροφορίες που έφεραν το Μέγαρο Μαξίμου να έχει ενοχληθεί από το «ύφος» των δηλώσεων της Τίνας Μπιρμπίλη.

Η υπουργός περιβάλλοντος είχε δηλώσει αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντησή της με τον πρωθυπουργό ότι δεν την ενδιαφέρει η περιφέρεια Αττικής, γιατί έχει διαφορετικούς στόχους.

"Η κ. Μπιρμπίλη είπε το αυτονόητο ότι την ενδιαφέρει το κυβερνητικό έργο", είπε ο Γ. Πεταλωτής κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96. "Πως θα μπορούσε δηλαδή να μην απαντήσει κοφτά ότι δεν την ενδιαφέρει", διερωτήθηκε, υποστηρίζοντας ότι ερωτήθηκε για μία φήμη όταν λίγο πριν συζητούσε με τον πρωθυπουργό ενεργειακά ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη και στην καθημερινότητα του πολίτη.

Σχολιάζοντας τη φράση της Τίνας Μπιρμπίλη, "οι στόχοι μου είναι διαφορετικοί", ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: "Πολύ σωστά είπε, από τη στιγμή που οι στόχοι της είναι ως υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας να φέρει σε πέρας αυτό το πολύ μεγάλο έργο, που της έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός".

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μέλη του ΠΑΣΟΚ να κατέβουν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι σε δήμους και περιφέρειες που υπάρχει επίσημος υποψήφιος του κόμματος, ο Γ. Πεταλωτής δήλωσε ότι το διακύβευμα των εκλογών του Νοεμβρίου είναι μεγάλο. Αφορά, όπως τόνισε, στην υλοποίηση της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη.

"Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσεγγίζει τα ζητήματα όπως θέλει να τα προσεγγίζει. Για όλα όμως υπάρχουν κάποια όρια, αυτό είναι δεδομένο. Όταν ανήκουμε σε έναν κομματικό χώρο, σ' έναν συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό, υπάρχουν επιλογές οι οποίες είναι βασικές και οι οποίες φυσικά αποτελούν και την κόκκινη γραμμή", ανέφερε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πάντως ότι η λήψη μέτρων κατά των στελεχών που περνούν την κόκκινη γραμμή αποτελεί θέμα των οργάνων του κόμματος και όχι της κυβέρνησης.

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου