-->

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Νέος ΔΟΥΡΗΣ το κτήνος


ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, για το οποίο μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί και το «Άμπερ Αλέρτ».
Το πτώμα της ανήλικης βρέθηκε στις 5 περίπου το πρωί της Δευτέρας, σε...

πηγάδι στην αγροτική περιοχή, ενώ συνελήφθη ένας 41χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης κακοποίησε το παιδί και στη συνέχεια το έριξε ζωντανό σε πηγάδι λίγο έξω από το χωριό όπου διέμενε το άτυχο κορίτσι.
Η αστυνομία ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ότι εξαφανίστηκε η 11χρονη που διέμενε με την οικογένειά της στο Ελαιοχώρι, από τον Οκτώβριο του 2009.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν όλη την ημέρα της Κυριακής από αστυνομικές δυνάμεις, την ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένους σκύλους και κλιμάκιο κοινωνιολόγων και ψυχολόγων από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Το σοκαριστικό της υπόθεση είναι ότι στις έρευνες συμμετείχε και ο 41χρονος Αλβανός.
Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του δράστη, καθώς ο 41χρνος ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν από την πλατεία του χωριού όπου εθεάθη για τελευταία φορά η 11χρονη. Μετά από πολύωρη ανάκριση ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντα παράλληλα το σημείο που έριξε την 11χρονη.
Σύμφωνα με την ομολογία του, επιβίβασε ο ίδιος το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το πάει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια, το οδήγησε σε ερημική αγροτική τοποθεσία, εφτά χιλιόμετρα από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι, που υπήρχε στο σημείο εκείνο, με νερό βάθους περίπου δέκα μέτρων.

Μοιραστείτε

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρεμαλα στο καθικι και μετα παλουκωμα του κεφαλιου του στην κεντρικη πλατεια στα Τιρανα.

Ανώνυμος είπε...

Καριόλια αλβανοί.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ (ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ) ΖΟΥΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΡΤΑ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΕΝΩ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

gamo tin alvania tous gamw tous exei faei h agamia tous malakes...................................

Ανώνυμος είπε...

ELEOS RE MAGES POSO MALAKAS MPOREI NA EINAI ENAS BASIKA EMEIS FTEME P AFHNOUME TOUS ALVANOUN NA PERIPLANIOUNTE MESA STH XWRA MAS TIN KATARA M NA EXOUNE APAGWGES KAI VIASMOUS KAI PANTA ENAS ALVANOS STHN MESI........GAMO DHLADH DEN PALEVETE ALLO RE KATI PREPEI NA GINEI...........

Ανώνυμος είπε...

Θυμαστε τον αλλο στα Χανια που ειχε βρεθει με ενα σκουποξυλο στον πισινο που του ειχε καταστρεψει σκωτια, παγκρεας κλπ κλπ? Ειχε ισχυριστει οτι ...αυτοτραυματιστηκε.
Ειχε καβαλησει ενα 15χρονο κοριτσακι, και με το που το εμαθε ο πατερας της του εχωσε το σκουποξυλο, εκι που επρεπε. Ασ ξαναπαει τωρα με ανηλικο.

Ανώνυμος είπε...

na ton kseskisoun tora.tha kaloperasei kala ki aftos opos ton DOYRI STIS FILAKES."aftoktonise" tha lene se ligo kairo sto keli tou

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΦΥΧΤΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΧΩ 3 ΜΗΝΩΝ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ??ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΩ "ΣΠΑΣΤΙΚΙΑ" ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΜΟΥ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΧΛΑΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ..ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΙΛΗΣΩ!!!ΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

lupame para poli gia to koritsaki...!!!!!!
aytos omos tha pethanei mesa sthn filaki oute 1 evdomada den tha meinei mesa.......
tha to fane!!!!!!!
alla den ftaiei kanenas allos emeis fteme pou exome balei mesa sthn xora mas kathe karidias karidii!!!!!!
prepei na ginei ena xekatharisma, na tous steiloun olous piso ekei pou anhkoun...ELEOS epitelous, fovomaste na vgoume apo ta spitia mas!!!

Ανώνυμος είπε...

amartia to koritsaki...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί νευριάζετε ρε παιδιά, μπορεί ο "ανθρωπός" που βίασε και σκότωσε το κοριτσάκι να είναι απλά καλλιτέχνης όπως ο "κύριος" τσόκλης για τον οποίο γίνεται αναφορά σε αυτό http://tromaktikoi.blogspot.com/2010/09/by-mr-tsoklis.html το post. Και μερικοί υπάνθρωποι τον υποστηρίζουν κιόλας. Ο βιαστής είναι ζωντανός άνθρωπος λέει! Το θύμα αναζητά το βιασμό λέει! Είναι ωραίο πράγμα η επίθεση λέει! Ζούμε σε εποχές χειρότερες από το μεσαίωνα λέω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με τους μεταναστες δεν εχει να κάνει με το περιστατικό. θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε , Αγγλος , Γερμανός ακόμα και Ελληνας .Σταματήστε να κράζεται και να είστε ρατσιστές γιατί εδώ που φτάσαμε τωρα ολοι ακούν Ελλήνες και λένε ωχ!Γι αυτό λοιπόν κρινεται αυτον για την πράξη του και οχι για την καταγώγη του.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι ποιος από έσας
είδε το "Βίντεο"
και ποιος απο εσάς έμεινε απλά στους τίτλους του συγκεκρίμενου Αρθρού.

Δημοσίευση σχολίου