-->

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Οι διαρρήκτες έκαναν… υπερωρίες!


Το τερπνόν μετά του ωφελίμου» ήθελαν να συνδυάσουν δύο αλλοδαποί διαρρήκτες, που επισκέφθηκαν την Σύρο με σκοπό να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές… δωρεάν, κλέβοντας ό,τι έβρισκαν από τα σπίτια του νησιού! Έκαναν, μάλιστα, υπερωρίες για να εξασφαλίσουν γρήγορα «κέρδη», αλλά δεν πρόλαβαν να τα χαρούν!

Οι δράστες, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 48χρονος Αλγερινός, έφτασαν στη Σύρο από την Αθήνα την περασμένη Δευτέρα και άρχισαν αμέσως τις διαρρήξεις! Μέσα στο ίδιο βράδυ «χτύπησαν» δύο σπίτια στην περιοχή του Φοίνικα και άρπαξαν συνολικά 195 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές, ένα organizer, δυο ρολόγια, δυο iPod και ένα κινητό!

Η επόμενη ημέρα, όμως, δεν ήταν το ίδιο αποδοτική, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τους ενοίκους ενός ξενοδοχείου και το έβαλαν στα πόδια πριν φτάσει η Αστυνομία. Τότε κατάλαβαν ότι το κλίμα δεν τους «σήκωνε» άλλο και πήγαν στο λιμάνι για να βγάλουν εισιτήρια για τον Πειραιά… Όμως, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν, τους θεώρησαν ύποπτους και προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο. Οι δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να ξεφύγουν, αλλά συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και μέσα στις αποσκευές τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία!

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου