-->

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

H πανέμορφη θαλαμηγός της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, πλέει λικνιζόμενη στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων.


H πανέμορφη θαλαμηγός της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, πλέει λικνιζόμενη στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων. Οταν έφτασε ανοιχτά της Χρυσής Ακτής, φρόντισε να ρίξει άγκυρα σε τέτοιο σημείο που ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να τη χαζεύει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» που τον φιλοξενεί.

Αν λέγαμε ότι η Γιάννα έφτασε στο νησί για να φλερτάρει πολιτικά τον Γιώργο πιθανόν να μην πέφταμε έξω. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η Γιάννα επιθυμεί να κατέβει υποψήφια για το Δήμο της Αθήνας και φυσικά να σαρώσει.

Ο Γιώργος , που γνωρίζει τη σημασία που θα είχε για τη χώρα μας η εκλογή ενός κοριτσιού με διεθνή ακτινοβολία στους χαλεπούς καιρούς του IMF, το σκέφτεται.

Άλλωστε ο Νικήτας Κακλαμάνης, έχει μετατρέψει το Δήμο σ ένα προβληματικό τσιφλίκι για τους λαθρομετανάστες. Ολοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι στυλ Αρη Σπηλιωτόπουλου, είναι «ολίγιστοι», όπως θα έγραφε και ο Χρήστος Γιανναράς.

Απεναντίας αρκεί η εκλογή της Γιάννας για να ασχοληθούν θετικά αυτή τη φορά τα διεθνή ΜΜΕ με την Ελλάδα και μάλιστα σε μια συγκυρία που όπως όλα δείχνουν θα φλέγεται η Αθήνα.

Η Γιάννα τηλεφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες στον πρωθυπουργό και του ζήτησε να συναντηθούν. Ο Γιώργος που χθές βράδι έκοβε βόλτες στο νησί , χαλαρός και με την Aντα στην αγκαλιά του, έδειχνε ευδιάθετος καθώς συνομιλούσε με φιλικό του ζευγάρι από την Πάτρα.

Η ιδέα να βάλει μια Γιάννα στη μηχανή του, δεν είναι άσχημη….kourdistoportocali

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου