-->

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Βασάνιζε την υπητέτρια του με καρφιά και βελόνες


Υπηρέτρια στη Σρι Λανκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν απο το σώμα της καρφιά, τιμωρία που υπέμεινε απο τον εργοδότη της!

Η LP Ariyawathie , 49 ετών, είπε οτι ο εργοδότης της στη Σαουδική Αραβία ήταν αυτός που προκάλεσε τον τραυματισμό της , ως τιμωρία , σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Kamburupitiya , στη Σρι Λάνκα .

" Όταν την φέρανε, κατήγγειλε επίσημα τον εργοδότη της ώς τον αυτουργό της αποτρόπαιας πράξης αφού αυτός της κάρφωσε τα καρφιά στο σώμα της ", είπε ο διευθυντής νοσοκομείου Prabath Gajadeera .

" ακτίνες Χ έδειξαν ότι υπήρχαν 24 καρφιά και μία βελόνα . "


Τα καρφιά ήταν μέχρι και δύο ίντσες (5cm ) μακρύα , είπε ο κ. Gajadeera προσθέτοντας πως υπάρχει και ενα καρφί στο μέτωπο , ακριβώς κάτω από το δέρμα.

« βαθιά τραύματα »

Η Ms Ariyawathie , μητέρα τριών παιδιών , μετέβη στη Σαουδική Αραβία τον Μάρτιο να γίνει υπηρέτρια .

Την περασμένη εβδομάδα , γύρισε πίσω στη Σρι Λάνκα και εισήχθη σε νοσοκομείο στα νότια του νησιού , όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως που είχε υποστεί κακοποίηση για περισσότερο από ένα μήνα.

"Όταν την εξετάσαμε , βρήκαμε 24 τεμάχια μετάλλου στα πόδια και τα χέρια της . Εξακολουθεί ακόμη να μην μπορεί να καθίσει σωστά και να περπατήσει , " δήλωσε ο Δρ Kamal Weerathunga στο BBC Sandeshaya .

Οι γιατροί , δήλωσαν πως η κα Ariyawathie είχε βαθιά ψυχολογικά τραύματα και δεν είναι σε θέση να δώσει πλήρη στοιχεία σχετικά με την εμπειρία της.

Η κατάσταση της δεν είναι κρίσημη (η σωματική τουλάχιστον) και αναμένεται οι γιατροί να προσπαθήσουν να εξαλείψουν τα μεταλλικά αντικείμενα από το σώμα της την Παρασκευή .

Οι αρχές της Σρι Λάνκα δήλωσαν στους δημοσιογράφους στο Κολόμπο ότι η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει .

Περίπου 1,8 εκατομμύρια υπηκόοι της Σρι Λάνκα απασχολούνται στο εξωτερικό, το 70% των οποίων είναι γυναίκες .

Οι περισσότερες εργάζονται ως υπηρέτριες στη Μέση Ανατολή , ενώ μικρότερος αριθμος βρίσκει δουλειά στη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγ.

Όπου επικρατεί η παράνοια, οι λέξεις χάνουν το νόημα τους
Σοκαρισμένη
Miss Dorothy

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου