-->

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

7 άτομα σε όργιο στα Αγρίνιο


ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΥΧΑΙΟ;

Σάλος στο Αγρινίο από ομαδικά όργια ανάμεσα σε παντρεμένες και νεαρούς. Πώς οργανώθηκαν τα όργια στο Αγρίνιο και που κυκλοφορεί το ροζ βίντεο από κινητό;
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μπαρ-club στο Αγρίνιο. Οι 3 γυναίκες, εκ των οποίων η μια σύζυγος επιφανούς γιατρού, η δεύτερη και τρίτη, σύζυγοι γνωστών τοπικών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής, βγήκαν να διασκεδάσουν. Η μια σύζυγος εκ των τριών έχει καιρό σχέση με νεαρότερο άντρα, μπάρμαν στο επάγγελμα ο οποίος δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ήταν αυτή που έκλεισε το deal για τα ομαδικά όργια που θα ακολουθούσαν.
Η ώρα περνούσε, τα σφηνάκια ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο. Οι τρεις κυρίες διασκέδαζαν όλο και πιο έντονα, ενώ ταυτόχρονα...

φλέρταραν και με σερβιτόρους του μαγαζιού. Στις 5 το πρωί και ενώ σχεδόν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού έφυγαν οι τρεις κυρίες παρέμειναν στο μαγαζί περιμένοντας να σχολάσει ο μπάρμαν και η “παρέα” του. Λίγη ώρα μετά έφυγαν όλοι με τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα.

Οι παντρεμένες κυρίες και οι νεαροί κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των σερβιτόρων, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν με σφηνάκια και μουσική. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε πολύωρο ομαδικό όργιο με επτά τουλάχιστον άτομα εώς τις 10 το πρωί όπου και αποχώρησαν. Το όργιο περιελάμβανε σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες ένος εκ των παρευρισκόμενων, ο οποίος το διατυμπανίζει σε φίλους και γνωστούς, βοηθήματα, σαμπάνιες και πούρα.

Οι συμμετέχοντες στα ομαδικά όργια στο Αγρίνιο διαλύθηκαν το πρωί «ησύχως», ωστόσο, τα προβλήματα για τις γυναίκες δεν άργησαν να έρθουν, καθώς οι νεαροί φαίνεται πως βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις μέσω κάμερας κινητού. Το ροζ βίντεο με τα όργια στο Αγρίνιο διαδίδεται από κινητό σε κινητό, ενώ έκανε την εμφάνιση του και σε γνωστό τσοντο-site.

Μοιραστείτε

5 σχόλια:

REDVΟDKΑ είπε...

ΜΕΡΟΣ 1ο

Aντε άλλη μια φορά. Ποια πηγή και πράσινα άλογα; Blog θα πει προσωπικό "ιστολόγιο" κάτι σαν ιντερνετικό ημερολόγιο. Κάπου τόμαθαν τα παιδιά και τόγραψαν! Που το έγραψαν; Στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους ιστολόγιο! Oχι σε κάποιο επίσημο ΜΜΕ, για να έχουν την δεοντολογική έστω υποχρέωση.

Και το Fimes τι είναι δηλαδή; Πρακτορείo ειδήσεων ή το CNN; Διεκδικεί δικαιώματα; Να πάει να τα ζητήσει αρμοδίως! Ενα blog ανώνυμο είναι κι' αυτό με προστατευμένη την ανωνυμία του επειδή ακριβώς είναι "προσωπικό ιστολόγιο" και τίποτε παραπάνω. Δεν παράγει ειδήσεις! Δεν εχουν καμμία βαρύτητα ούτε είναι έγκυρα αυτά που γράφει!

Να το έπαιρναν από την "Καθημερινή" από το "Εθνος", τότε μάλιστα. Διότι είναι έγκυρο, διασταυρωμένο και προϊον μιας εταιρίας παραγωγής ειδήσεων, κάποιοι άνθρωποι κοπιάζουν και πληρώνονται για να το γράψουν! Αλλά να ζητά credits και ο ανώνυμος που γράφει μια ...παπαριά η οποία στις 9 από τις 10 περιπτώσεις είναι paste μιας copied παπαριάς άλλου ανώνυμου, ε, αυτό παραπάει!!

Μήπως τελικά όλοι εσείς επειδή μάθατε το copy/paste θαρρείτε πως γίνατε και δημοσιογράφοι;;; Μήπως νομίζετε πως όσοι σας διαβάζουν, το κάνουν για ..."ενημέρωση";;;;;;; Μήπως έχετε ρεπόρτερς, κινητά συνεργεία, αρχισυντάκτες, διορθωτές;;; Σκατά έχετε! οι πιο πολλοί είστε και προκλητικά ανορθόγραφοι, οπότε ευτυχώς που κάνετε αυτούσια paste και δεν προσθέτετε λάθη!

REDVODKA είπε...

ΜΕΡΟΣ 2ο
Ο λόγος των επισκέψεων είναι ότι σε ένα blog προστατεύεται η ανωνυμία και έτσι μπορεί ο κάθε μαλάκας να γράψει μια μαλακία του τύπου "πήγα χθες στην τάδε καφετέρια και έιχαν τις βάφλες 500 Ευρώ την μία. ΕΛΕΟΣ..." ή "η ταμίας του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ δεν μου έκανε υπόκλιση" ή "ο κουλουρτζής δεν μου έδωσε απόδειξη για το κουλόύρι μου. Που είναι το ΣΔΟΕ, που είναι η Ιντερπολ, που είναι η ασφάλεια;" ή "ΑΙΣΧΟΣ, παρακαρα στην θέση του Εισαγγελέα Σύρου, παρά το απαγορευτικό ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕΕΕΕΕ.... Μα είναι πράγματα αυτά;"

Aν βέβαια έστελνε κάτι από αυτά σε μια εφημερίδα, δεν θα δημοσιευόταν ποτέ, αλλά και αν δημοσιευόταν, θάτρωγε μια σειρά αγωγών, να πληρώνουν και τα εγγόνια του. Τα γράφουν λοιπόν σε ένα blog και ησυχάζουν. Παράλληλα υπάρχουν και άλλοι τόσοι που σπάνε μετα μανίας πλάκας διαβάζοντας τις παπαριές αυτές!

Εδω λοιπόν σε αυτό το blog, αυτό το φαινόεμνο είναι ιδιαίτερα περιορισμένο, αντιθέτως γίνεται ακριβώς αυτό που πρέπει να γίνεται σε ένα blog. Γράφει κάποιος μια είδηση η μια άποψη και απαντουν άλλοι με τις δικές τους. Συμφωνούν ή διαφωνούν, την λένε ο ένας στον άλλον, μέχρι το θέμα να εξαντληθει. Αυτό ακριβώς είναι ένα blog! Δεν είναι εφημερίδα και δεν έχει καμμιά υποχρέωση να τηρεί την δημοσιογραφική δεοντολογία, διότι απλά κανείς δεν είναι δημοσιογράφος.

Απο που λοιπόν πηγάζει η "υποχρέωση" να αναφέρουν πηγή; κοντεύεις να τους μαλώσεις κιόλας!!! Και γιατί παρακαλώ ναναι οι fimes η πηγή; Επειδή το λες εσύ; Oi fimes από που το αντιγράψανε; ή μήπως ήταν εκεί και παίρνανε πίπα του μπάρμαν; (για τις ανάγκες του ρεπορταζ βεβαίως βεβαίως...)

Αν γκουγκλίσεις την πρώτη αράδα του κειμένου θα το βρεις να εμφανίζεται σε πάνω από δέκα blogs! Ποιος μου λέει εμένα οτι οι fimes είναι η πηγή; επειδή το λες εσύ; και ποιος είσαι εσύ; o "Aνώνυμος" Αυτός είσαι! ο "τίποτα" ο "κανένας".

Εγώ πάλι σου λέω ότι πηγή ήταν ο ίδιος ο μπάρμαν που τόστειλε με email σε μένα, εγώ τόπα του κουμπάρου μου του Μιστόκλη, αυτός τόπε στον μπατζανάκη του τον Βάγγο, εκείνος στην συνυφάδα του την Κρουστάλλω, εκείνη στον αδελφό της τον Λουκά, αυτός στον Ματθαίο, εκείνος στον Ιωάννη,ο Ιωάννης σε μένα (δεν ήξερε ότι το ξέρω) και εγώ το ξανάστειλα στους τρομακτικούς!

Αν δεν με πιστέυεις, ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΥΓΡΦ Μια είκόνα όσο χίλιες λέξεις. ΤΟ βίντεο που κυκλοφορεί σαν το βίντεο που τράβηξε ένας από τους σερβιτόρους είναι εδώ:

http://hotfile.com/dl/67688741/375db7f/Greek_Scandal_Roz_Video_me_Omadika_Orgia_Partouza_sto_Agrinio.rar.html

Αλλά βρε παιδί μου, όλο Αλβανικά μιλάνε... άσε δε την ποιότητα, χάλια μαύρα...

ΥΓΦ2 Αντε ν' ανάψουν τα αίματα κι εδώ, να πάρουν τα παιδιά κάνα χιτ, να μαζέψουν καμμιά διαφήμιση!! Περάστε παιδιά, βρίστε ελεύθερα!... :-)

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ BLOGS ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ... Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΤΟΥΖΟΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ???

Ανώνυμος είπε...

pou einai to video? oeo

Ανώνυμος είπε...

Πες τα REDVODKA! Και ασε τους μπαμπουίνους να λένε "μπαμπουίνοι είμαστε και σε όποιον αρέσει, ντάξει;"
Ναι ρε μπαμπουίνε... Όλα εντάξει είναι! Μην μου αγχώνεσαι!

Δημοσίευση σχολίου