-->

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Παππούς γιαγιά και 3 εγγονάκια στο γκρεμό στην Άφησσο Μαγνησίας


ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 50 ΜΕΤΡΩΝ

Τύχη –βουνό είχαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και τα τρία τους ανήλικα εγγονάκια, όταν το τζιπ στο οποίο... επέβαιναν «βούτηξε» στο κενό και ακινητοποιήθηκε στον πυθμένα χαράδρας βάθους 50 μέτρων στην Άφησσο Μαγνησίας. Και οι πέντε σώθηκαν με πολύ ελαφρά τραύματα!
Οι διερχόμενοι οδηγοί «πάγωσαν» όταν είδαν το τζιπ να βγαίνει από τον δρόμο και να πέφτει στην χαράδρα! Αμέσως, ειδοποίησαν την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, που οργάνωσαν επιχείρηση διάσωσης μέσα σε λίγα λεπτά. Κάτω από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τους διασώστες να


κατεβούν στον γκρεμό.

Όταν τα κατάφεραν, όμως, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον παππού και τα τρία αδερφάκια να έχουν βγει σώοι από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο! Μόνο η γιαγιά των παιδιών ήταν εγκλωβισμένη στη θέση του συνοδηγού, αλλά απελευθερώθηκε από τους πυροσβέστες. Παππούς, γιαγιά και εγγονάκια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά τραύματα. Η Τροχαία διερευνά τα αίτια της πτώσης του τζιπ στην χαράδρα και όλα δείχνουν ότι οφειλόταν στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου