-->

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Πουλούσαν πλαστές ταυτότητες


ΠΛΑΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Για απάτες και πλαστογραφίες κατηγορούνται δυο κάτοικοι Ρεθύμνου -μια γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι συνελλήφθησαν την Τετάρτη από τις αστυνομικές αρχές.

Η 24χρονη γυναίκα παριστάνοντας πως είναι υπάλληλος της Περιφέρειας, προσέγγιζε αλλοδαπούς και τους υποσχόταν πως θα τους βγάλει δελτία αστυνομικής ταυτότητας έναντι αδρής αμοιβής.

Συγκεκριμένα την κάθε μια ταυτότητα την κοστολογούσε με το ποσό των ...


4 χιλιάδων ευρώ.

Στην…επικερδή επιχείρηση της νεαρής μπήκε «φρένο» από τις αστυνομικές αρχές, καθώς αλλοδαποί που αντιλήφθησαν την εξαπάτηση, διαπιστώνοντας πως οι ταυτότητες είναι πλαστές, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία η οποία σε συνεργασία με έναν εκ των παθόντων κατάφερε στήνοντας επιχέιρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα να συλλάβει την 24χρονη και να την οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η νεαρή γυναίκα είχε συνεργό έναν 32χρονο ρεθυμνιώτη και σε έρευνα που έγινε στο ποιμνιοστάσιό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την Κρήτη στο πλαίσιο της διερεύνησης εάν πρόκειται περί κυκλώματος έκδοσης και πώλησης πλαστών αστυνομικών ταυτοτήτων.

Μοιραστείτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου