-->

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Σχετικα με το Ονομα ΔΟΥΡΗΣ


ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΖΕΙ ΠΙΑ...ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ

σχετικά με το Όνομα ΛΟΥΡΗΣ που βάλατε σε ανάρτηση σας
πρόσφατα σε μια συζήτηση που είχα , με ενημέρωσαν οτι ,
μετά θάνατον του ΔΟΥΡΗ
αποκαλύφτηκε ότι τελικά , άλλος ήταν ο δράστης

ερευνήστε το βέβαια αν θέλετε...



Μοιραστείτε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι οτι αυτό, που ο φίλος αναγνώστης αναφέρει, έχει πέσει και στην δική μου αντίληψη. Εκτός του ότι ένας άνθρωπος, ίσως αθώος, βασανίστηκε στην φυλακή κι έφτασε στην αυτοκτονία... το χειρότερο είναι οτι ο πραγματικός ένοχος, (συγγενικό πρόσωπο α' βαθμού, όπως φημολογείται), παραμένει εκτός φυλακής εδώ και 15 χρόνια περίπου και πολύ πιθανόν να επιδίδεται στο "αγαπημένο" του σπορ, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!!! Ψάξτε το...!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω μάθει τίποτα σχετικό με την αθωότητα Δουρή. Αν αληθεύει ΠΡΕΠΕΙ να γίνει γνωστό και να αποκατασταθεί το όνομά του αφ' ενός, να καταβληθεί η πρέπουσα αποζημίωση στην οικογένειά του εκ μέρους του κράτους αφ' ετέρου και τέλος να μάθουμε έστω και με σπόντα το όνομα του πραγματικού δράστη και αν είναι δυνατό να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

REDVODKA είπε...

Δεν υπάρχει τίποτε σχετικό με την αθωότητα Δουρή. Ο Δουρής είχε ομολογήσει μόνος του την ενοχή του. Οταν εγκλείστηκε στις φυλακές της Κέρκυρας, προκειμένου να γλυτώσει από τις καθημερινές επιθέσεις των συγκρατούμενών του, επινόησε ο ίδιος την εκδοχή ότι το έγκλημα το έκανε η γυναίκα του με τον εραστή και ξάδελφό της Νίκο. Τ¨οτε έγραψε και το περίφημο σημείωμα "πληρώνω το ότι δεν αποκάλυψα εσένα και τον εραστή σου" Με τον τρόπο αυτό (υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αυτός ο φονιάς, εξασφάλισε μια προσωρινή ανοχή από κάποιους συγκρατούμενους του.

Την εκδοχή αυτή την υποστήριξε και στο δικαστήριο, αλλά δεν έπεισε κανέναν, αφού δεν υπήρχε ούτε μάρτυρας, ούτε απόδειξη, ούτε καν ένδειξη που να την στηρίζει. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και ουδέποτε διετυπώθη η παραμικρή ένσταση κατ' αυτής. Ουδέποτε αποδείχτηκε αθώος ο Δουρής, ουδέποτε κατηγορήθηκε ευθέως ή εμμέσως άλλος πλην του Δουρή.

Φυσικά, όταν επέστρεψε στην φυλακή, οι συγκρατούμενοι που δεν "μασούσαν πλέον ταραμά" είχαν βγάλει την δική τους απόφαση. Παρά την μεταγωγή του, με την πρώτη ευκαιρία τον "αυτοκτόνησαν" και μάλιστα με το καλώδιο της κεραίας της τηλεόρασης.

Ανώνυμος είπε...

malakies lete. klassikh periptwsh paiderasth.didasketai se oles tis nomikes sxoles

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η γυναίκα του δήλωσε μετα από χρόνια πως το εγκλημα διέπραξαν 2 άλλοι, γνωστοί στον τόπο και με σχετική δράση;

Unknown είπε...

Σε ποιες νομικές σχολές διδάσκεται? Και αφού διδάσκεται σε όλες τις νομικές σχολές, θα γνωρίζετε φαντάζομαι ότι, το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο άψυχο σώμα του παιδιού, δεν άνηκε στον πατέρα του. Σε συγγενικό πρόσωπο, αλλά όχι στον πατέρα.

Δημοσίευση σχολίου